به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، در این اینفوگرافیک به چند نکته لازم هنگام استفاده از شویندهها اشاره شده است.
منبع دادهها: مرکز اطلاعرسانی سازمان غذا و دارو
یکی از سنتهای رایج در میان خانوادههای ایرانی، خانه تکانی منازل در روزهای پایانی سال است؛ باید توجه کرد که استفاده نابجا و بدون آگاهی از مواد شوینده و پاککننده شیمیایی میتواند خطرات جبرانناپذیری را برای افراد ایجاد کند. بنابراین توجه ویژه به نکات ایمنی هنگام نظافت منزل ضروری است؛ چرا که هر سال با شروع خانه تکانی آمار مسمومیتهای ناشی از مصرف شویندهها افزایش مییابد.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، در این اینفوگرافیک به چند نکته لازم هنگام استفاده از شویندهها اشاره شده است.
منبع دادهها: مرکز اطلاعرسانی سازمان غذا و دارو
نتایج یک تحقیقات علمی نشان دادهاند که افراد مبتلا به اختلالی موسوم به اختلال رفتار خواب (RBD)، در خواب رویاهای خود را اجرا میکنند و در ناحیهای از مغز که ماده شیمیایی دوپامین تولید میشود، دچار التهاب بیشتری هستند.
موضوعی که این روزها در جامعه و بهخصوص فضای مجازی بسیار به چشم میخورد، خرید و فروش حیوانات خانگی مانند سگ و گربه است و افراد زیادی به دلایل گوناگون، مشتاق خریدن و نگهداری و حتی هدیه دادن حیوانات به مناسبتهای مختلف هستند.
از نظر طب ایرانی گرما میتواند منجر به خشکی بدن، کاهش رطوبت طبیعی، خستگی، خوابآلودگی، بیحالی و حتی گرمازدگی شود.
مطالعات نشان میدهد که اسفناج حاوی 2.1تا 2.7میلیگرم آهن در هر 100گرم است.
درمان و کنترل آلرژی فصلی (رینیت آلرژیک) نیازمند رویکردی چندجانبه است که شامل داروهای مؤثر، تغییرات سبک زندگی و در برخی موارد، درمانهای تخصصیتر میشود. در ادامه، راهکارهایی علمی و جذاب برای مخاطبان ارائه میشود که بر اساس منابع معتبر پزشکی و تحقیقات علمی است:
افزایش سطح کلسیم در خون نشان دهنده وضعیتی به نام هیپرکلسمی است. دلایل سطوح بالای کلسیم ممکن است با سن و سایر عوامل متفاوت باشد.
در شرایطی که کمبود ویتامین A سلامت کودکان را در معرض خطر بیماریهای عفونی قرار داده، وزارت بهداشت با همکاری یونیسف، برنامهای ملی را برای مکملیاری با مگادوز ویتامین A در میان کودکان ۲ تا ۵ سال کشور اجرا کرده و بیش از دو میلیون کودک را زیر چتر محافظتی این ریزمغذی حیاتی قرار داده است.
در سالهای اخیر، پروبیوتیکها به یکی از پُرطرفدارترین مکملهای غذایی تبدیل شدهاند؛ از نوشیدنیهای تخمیری گرفته تا کپسولهای دارویی، همهجا صحبت از "میکروبهای خوب" است. اما آیا واقعاً این باکتریهای زنده برای گوارش مفیدند یا بیشتر یک موج تبلیغاتیاند؟
نظر شما